Plug-in έκδοση και για την BMW 3 Touring

Η BMW 3 Touring θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in έκδοση, συνοδεύοντας την αντίστοιχη σεντάν 330e

  • -
  • -

Η BMW διευρύνει τη γκάμα της σειράς 3 προσφέροντας ακόμα περισσότερες plug-in υβριδικές εκδόσεις. Η σεντάν έκδοση της 330e θα συνοδεύεται πλέον και από την αντίστοιχη εκδοχή στο Touring αμάξωμα, ενώ θα διατίθεται τόσο με το σύστημα τετρακίνησης XDrive της BMW, όσο και με την κίνηση να μεταφέρεται… παραδοσιακά στους πίσω τροχούς. Το plug-in υβριδικό σύστημα της BMW 330e Touring περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 184 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στο αυτόματο κιβώτιο Steptronic των οκτώ σχέσεων και έχει απόδοση 113 ίππων. Η συνδυαστική ισχύ του συνόλου αγγίζει τα 252 άλογα και στιγμιαία μπορεί να αποδώσει 40 επιπλέον ίππους για σχεδόν δέκα δευτερόλεπτα.

Οι 292 ίπποι είναι διαθέσιμοι στο πρόγραμμα Sport, αλλά και στη χρήση του kickdown όταν το κιβώτιο είναι στην χειροκίνητη ή sport λειτουργία. Οι επιδόσεις της εξαιρετικές για οικογενειακό μοντέλο, αφού χρειάζεται μόλις 6,1 δευτερόλεπτα για το 0-100. Όσον αφορά τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα η αυτονομία της μπαταρίας λιθίου υπολογίζεται για αποστάσεις της τάξεως των 65 χιλιομέτρων. Μάλιστα, ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι η 330e μπορεί να κινηθεί έως και με 110χλμ./ώρα χωρίς τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα.

Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να φορτιστεί σε οικιακή πρίζα, με το χρόνο που απαιτείται για την φόρτιση της 330e έως το 80% να αγγίζει τις 4,2 ώρες, ενώ 5,7 ώρες χρειάζονται για την πλήρη φόρτιση της. Σε ταχυφορτιστή BMW I Wallbox, για τα ίδια επίπεδα απαιτούνται 2,4 και 3,4 ώρες, αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...