Πρόγραμμα Citroen comfort days

Νέο, ελκυστικό πρόγραμμα που κάνει την απόκτηση ενός γαλλικού μοντέλου πιο εύκολη

  • -
  • -

H Citroën εμπνευσμένη από το “Inspired By You”, αλλά και τις επιθυμίες των πελατών της δημιούργησε το πρόγραμμα Citroën Comfort Days, προκειμένου να κάνει πιο απλή και εύκολη της ζωή τους! 

Έτσι, ανάλογα με την κατηγορία, αλλά και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, ώστε να αποκτήσουν άνετα το μοντέλο που επιθυμούν, απολαμβάνοντας τις τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το C3 AIRCROSS και το μοναδικό C5 AIRCROSS, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής “Citroën Comfort Days” και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα Citroën Comfort Days.

Το πρόγραμμα Citroën Comfort Days ισχύει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...