Δυνατή η παρουσία της Kosmocar στο Eco-Fest 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, το Eco-Fest

  • -
  • -

Το τριήμερο 18 με 20 Ιανουαρίου διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Eco-Fest 2020, στο οποίο μεγάλος χορηγός ήταν η Kosmocar. Η χορηγία συνοδεύτηκε με δυνατή παρουσία, με ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο που φιλοξένησε όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας.

Τα εγκαίνια του Eco-Fest 2020 έκαναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι οποίοι επισκέφτηκαν το εκθεσιακό χώρο της Kosmocar δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα μοντέλα της Audi, Volkswagen και Skoda.


Μεγάλη ήταν επίσης και η προσέλευση του κοινού, ενώ και πλήθος επισήμων έδωσε το «παρών» δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μοντέλα νέας τεχνολογίας.

Έντονο ήταν και το ενδιαφέρον για τα test drives των Volkswagen e-up! και e-Golf, αφού οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά  και να έχουν εμπειρία, για πρώτη φορά οι περισσότεροι με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Στην ημερίδα που διοργανώθηκε και αφορούσε τις «έξυπνες» βιώσιμες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση ήταν ευρεία η συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, δημάρχων και περιφερειαρχών απ’ όλη την Ελλάδα. Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός θεσμικού πλαισίου, που θα συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους, υπηρεσιακούς παράγοντες και εταιρείες, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.


Την τελευταία ημέρα ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο έδωσαν το στίγμα. Σε συμμετοχή του στο εναρκτήριο πάνελ του συνεδρίου, ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, αναφέρθηκε στη γκάμα της Skoda που πλέον διαθέτει τόσο ηλεκτρικά όσο και plug-in υβριδικά μοντέλα και η οποία μέσα στο 2020 θα εμπλουτιστεί περαιτέρω.


Σε πάνελ του συνεδρίου αφιερωμένο στις υποδομές ηλεκτροκίνησης, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης παρουσίασης κινήτρων και της ανάπτυξης υποδομών στην Ελλάδα, που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην ευρύτερη και ταχεία εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης.


Στο Eco-Fest 2020, η Kosmocar, ως  επίσημος  εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, παρουσίασε σε χώρο περίπου 400 τ.μ. τα ηλεκτρικά Volkswagen e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi συμμετείχαν το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη SKODA το ηλεκτρικό Citigoe iV και τα φυσικού αερίου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθώς και Octavia Combi G-TEC.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...