Μετρό Θεσσαλονίκης: Πάει για τον Απρίλιο του 2023!

Τι είπε ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό στους Δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας

  • -
  • -

Νέα παράταση παίρνει το χρονοδιάγγραμα παράδοσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Ταχιάος κατά την ενημέρωση που έκανε στα μέλη του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ δήλωσε ότι με βάση την πρόοδο του έργου, η παράδοση αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο του 2023.

«Τότε δεσμευόμαστε εμείς ότι θα παραδοθεί το έργο στο σύνολό του. Ούτως ή άλλως αυτή η ιδέα της αποσπασματικής λειτουργίας του έργου χωρίς τη Βενιζέλου είναι προβληματική και μη εφαρμόσιμη» ανέφερε ο κ. Ταχιάος. Μάλιστα προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει η Αττικό Μετρό αίτημα στο Υπουργείο Πολιτισμού για τα αρχαία που έχουν βρεθεί στο σταθμό Βενιζέλου.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 72 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 72 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

«Έχει γίνει ήδη μια συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες την προηγούμενη Παρασκευή και θα ακολουθήσει άλλη μια μεθαύριο. Είναι σχεδόν έτοιμη η μελέτη. Αυτό που θα αιτηθούμε από την υπουργό Πολιτισμού είναι να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφαση και θα της υποβάλλουμε μια νέα μελέτη που θα ενσωματώνει και την ωρίμανση του θέματος από το 2015 έως 2019» τόνισε.

Όσον αφορά την επέκταση προς την Καλαμαριά, ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό δήλωσε ότι η σχετική σύμβαση θα κλείσει 6 με 8 μήνες αργότερα από αυτήν της βασικής γραμμής.

[Πηγή: Voria.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...