Η Volkswagen στην Αυτοκίνηση 2019 (video)

Πρεμιέρα για το νέο Golf, δύο εκδόσεις του T-Roc και δύο ηλεκτρικά μοντέλα

  • -
  • -

Το best seller της ευρωπαϊκής αγοράς, το Golf, περνά στην όγδοη γενιά του και οι επισκέπτες της έκθεσης Αυτοκίνηση Anytime 2019 έχουν την ευκαιρία να το δουν πρώτοι επί ελληνικού εδάφους. Τεχνολογικά εξελιγμένο και συνδεδεμένο, το νέο Golf θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact οικογενειακών και σε περιμένει έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Δίπλα του βρίσκονται δύο νέες και ιδιαίτερες παραλλαγές του T-Roc, η σπορ έκδοση T-Roc R με 300 ίππους και το ανοικτό T-Roc Cabriolet, αλλά και το Tiguan Allspace με αυξημένο μήκος και 7θέσιο εσωτερικό! (θα βρίσκεται στο περίπτερο της VW σε λίγες μέρες).

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019

Πρεμιέρα κάνουν επίσης το νέο ηλεκτρικό e-up! με αυτονομία 260 km και το plug-in υβριδικό Passat GTE. Η παρουσία της Volkswagen στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 ολοκληρώνεται με το best-seller της μάρκας στην Ελλάδα. Το Polo δίνει το «παρών» με 3 διαφορετικές εκδόσεις, την TGI με καύσιμο το φυσικό αέριο, την R-Line με σπορ αισθητική και την κορυφαία από πλευράς επιδόσεων GTI.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...