Το νέο SUV της Mazda από 25.112 ευρώ

Τιμές και εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις του CX-30

  • -
  • -

Την έναρξη της εμπορικής πορείας του CX-30 στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Mazda Autoone. Το compact SUV μήκους 4,4 μέτρων εκπέμπει premium αισθητική, η οποία συνδυάζεται με ανάλογης ποιότητας υλικά αλλά και οδική συμπεριφορά. Το CX-30 τοποθετείται από πλευράς μεγέθους ανάμεσα στο CX-3 και το CX5 και οι τιμές του αρχίζουν από τα 25.112 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ MAZDA CX-30

Η γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνει το 2.0 βενζίνης Skyactiv-G με 122 ίππους, τον 1.8 diesel Skyactiv-D με 116 ίππους και τον καινοτόμο κινητήρα βενζίνης Skyactiv-X, ο οποίος αποδίδει από 1.998 cc 180 ίππους. Το ιδιαίτερο γνώρισμα του Skyactiv-X είναι η μέθοδος καύσης την οποία η ιαπωνική μάρκα ονομάζει SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition). Η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυάζει το ομογενές μείγμα με την αυτανάφλεξη μέσω συμπίεσης (compression ignition), χωρίς δηλαδή μπουζί.

Όλοι οι συνδυασμοί κινητήρα-κιβωτίου διατίθενται και με την τετρακίνηση i-Activ, η οποία συνεργάζεται με το σύστημα GVC (G-Vectoring Control) που περιορίζει το φαινόμενο της υποστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ MAZDA CX-30 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...