Αποκαλύφθηκε πρόωρα το VW Golf VIII

Διέρρευσαν κάποιες ακόμα φωτογραφίες του επερχόμενου Golf

  • -
  • -

Με την επίσημη παρουσίαση του νέου Golf 8ης γενιάς να επίκειται άμεσα –στις 24 Οκτωβρίου, όπως έχει ανακοινωθεί- ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί κάποια διαρροή. Όπερ και εγένετο! Από την μία έχουμε δυο φωτογραφίες από τα γυρίσματα video της VW και αφετέρου άλλες δύο από κάποιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Συνολικά, έχουμε δει τα πάντα, εμπρός, πίσω, αλλά και εσωτερικό!

Σε σχέση με τα teaser που είχε δημοσιεύσει ως τώρα η γερμανική εταιρεία λοιπόν, όλα πάνε σύμφωνα με το… πρόγραμμα. Εξωτερικά λοιπόν το νέο Golf να αποτελεί προέκταση των προηγούμενων γενεών, με το σουλούπι του να παραμένει γνώριμο και να διαφοροποιούνται επιμέρους χαρακτηριστικά. Τα πολυγωνικά φωτιστικά σώματα εμπρός επεκτείνονται στα φτερά και αποτελούν συνέχεια της μάσκας που φιλοξενεί το καινούριο λογότυπο της εταιρείας, ενώ η εισαγωγή αέρα του προφυλακτήρα προεκτείνονται απ’ άκρη σ’ άκρη χωρισμένη σε «φέτες». Στο πίσω μέρος αντίστοιχα είναι τα φώτα που κάνουν τη διαφορά σε μια συνολικά clean σχεδιαστική προσέγγιση.

Εντυπωσιακότερη εξέλιξη είναι αναμφίβολα αυτή του εσωτερικού με το interaction των επιβατών να πραγματοποιείται ως επί το πλείστον με τεχνολογία αφής επάνω στις μακρόστενες οθόνες που δεσπόζουν στο ταμπλό, όπως άλλωστε μας είχαν προετοιμάσει τα teaser της VW.

Η γκάμα του νέου Golf VIII θα περιλαμβάνει 3θυρες, 5θυρες hatchback εκδόσεις, καθώς και μία station wagon Variant, ενώ οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τον γνωστό 3κύλινδρο 1000άρη και τον 1.5 TSI και θα επεκτείνονται στις υβριδικές εκδόσεις που θα φτάνουν σε απόδοση τα 240 HP, με τις σπορ εκδόσεις GTI και R να ακολουθούν.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...