Volkswagen ID.3: Μια λωρίδα φωτός θα φροντίζει για την επικοινωνία με τους επιβάτες

Επί παραδείγματι, εφόσον η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη τότε θα παράγεται ένα πράσινο χρώμα

  • -
  • -

Σημείο καμπής δυναμικής οδήγησης, πρωτοποριακού design και φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων συνιστά το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό hatchback της Volkswagen, το οποίο φέρει την ονομασία ID.3 και θα το δούμε στους δρόμους την προσεχή άνοιξη.

Εκτός, όμως, από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά του γνωρίσματα, το ID. 3 θα ενσωματώνει και μια σειρά τεχνολογιών που θα προάγουν μια σχέση… φιλίας μεταξύ του αυτοκινήτου και των επιβατών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καινοτόμος τεχνολογία ID. Light concept. Μια LED λωρίδα φωτός θα διατρέχει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του οδηγού, ενώ ανάλογα με τη εκάστοτε λειτουργία του οχήματος θα «παίρνει» διαφορετικό χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ID.3 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Επί παραδείγματι, όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη τότε θα παράγεται μια λωρίδα σε πράσινο χρώμα, ενώ στην περίπτωση μιας απότομης αλλαγής λωρίδας τότε η επισήμανση θα φέρει κόκκινο χρώμα.

Τέλος, το ID. Light θα συνεργάζεται με τα συστήματα υποβοήθησης και πλοήγησης, ενώ θα μπορεί να εκπέμπει σύστημα για εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις. Ακόμα θα παρέχει ενημέρωση στον οδηγό αναφορικά με την κίνηση τους δρόμους, θα τον προτρέπει, όποτε κρίνεται αναγκαίο, να αλλάζει λωρίδα και θα του επισημαίνει πότε κινείται σε λάθος δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...