Mitsubishi MI-TECH: Υβριδικό μικρό SUV με τετρακίνηση

Με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού

  • -
  • -

Τη νέα φιλοσοφία της στα οχήματα ελεύθερου χρόνου θα παρουσιάσει η Mitsubishi στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο. Εκεί θα κάνει πρεμιέρα το πρωτότυπο MI-TECH, με τα αρχικά ΜΙ να παραπέμπουν στις λέξεις «Mitsubishi» και «Intelligent».

Το MI-TECH Concept είναι ένα μικρό διθέσιο SUV με αποσπώμενη οροφή, που προσφέρει ελευθερία κίνησης σε κάθε έδαφος, κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Το plug-in υβριδικό του σύστημα (PHEV) περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ (Quad Motor), ένα για κάθε τροχό. Έτσι το MI-TECH είναι τετρακίνητο, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει είτε τη ηλεκτρική λειτουργία είτε την υβριδική.

Το σύστημα ΗΜΙ (human machine interface) παρέχει στον οδηγό μία σειρά πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω αισθητήρων. Το MI-PILOT είναι ένα σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης,  το οποίο εκτός από έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση σύγκρουσης, αναλαμβάνει το τιμόνι και το φρένο.

Πρεμιέρα στο περίπτωση της Mitsubishi θα κάνει και το Super Height K-Wagon Concept, με τύπου box αμάξωμα που προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό. Και αυτό είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία MI-PILOT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...