Στο γκαράζ των νέων κατόχων της η Bentley Bentayga PHEV

Σύμφωνα με τη μάρκα, το plug-in υβριδικό SUV είναι το πιο πολυτελές παγκοσμίως

  • -
  • -

Πλέον είναι επίσημο! Τα πρώτα αντίτυπα του παρθενικού μοντέλου της Bentley που φορά ηλεκτρικό μοτέρ, έλαβαν σάρκα και οστά και πλέον κοσμούν το γκαράζ των κατόχων τους.

Ο λόγος για την plug-in υβριδική έκδοση της Bentayga, η οποία παράγεται… στο χέρι στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Crew της Αγγλίας και, όπως καυχιέται η φίρμα, συνιστά «το πιο πολυτελές SUV». Η εν λόγω δήλωση της μάρκας πηγάζει από την αίγλη που διακρίνει την καμπίνα, συγκεντρώνοντας τη μοντέρνα βρετανική σχεδιαστική φιλοσοφία, καθώς και μια σειρά μοναδικών επιλογών εξατομίκευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΤLEY BENTAYGA PHEV ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει η μάρκα, το μοντέλο ενσαρκώνει την είσοδό της σε μία νέα εποχή, με την Bentley να εφαρμόζει νέες τεχνικές και νέα μεθοδολογία δοκιμών και εξειδίκευσης προσωπικού, με την τελευταία να αφορά περισσότερους από 3.000 εργαζομένους.

Σημειώνεται πως το νέο SUV, «φορά» ένα  υβριδικό κινητήριο σύνολο απαρτιζόμενο από έναν υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο V6 κινητήρα και ένα αποδοτικό ηλεκτρικό μοτέρ. Tο νέο SUV μπορεί να ταξιδέψει αμιγώς ηλεκτρικά για περίπου 50 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων –σύμφωνα με το εργοστάσιο- είναι 75 g/km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...