“Car Connectivity Αward”: Βράβευση για την εμπρόσθια κάμερα της Opel

Το σύστημα προσφέρεται στα Opel Insignia και Astra

  • -
  • -

Τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας που διακρίνει τα Insignia και Astra καταδεικνύει το βραβείο “Car Connectivity Award”, στην κατηγορία “πρωταθλητές κόστους-απόδοσης”, το οποίο απέσπασε η Opel σε ειδική εκδήλωση στην Στουτγάρδη. Αφορμή στάθηκε η εμπρόσθια κάμερα των μοντέλων, η οποία έτυχε ευρείας αποδοχής από τους αναγνώστες και έγκυρου γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτου, auto motor und post και του podcast Moove.

Η εμπρόσθια κάμερα της γερμανικής μάρκας έχει ήδη στο ενεργητικό της πολυάριθμα βραβεία από προηγούμενες γενιές και αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό αρκετών μοντέλων. Είναι βασικό συστατικό αρκετών συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Warning) και Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist).

«Η δημοφιλής εμπρόσθια κάμερα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτοκίνητα που είναι προηγμένα και ταυτόχρονα ασφαλή και άνετα. Οι αναγνώστες επιθυμούν το ίδιο και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη νέα διάκριση», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την επικοινωνία, Harald Hamprecht.

Φέτος ήταν η έκτη φορά που οι αναγνώστες των auto motor und sport και Moove ανέδειξαν τους νικητές του θεσμού “Car Connectivity Award“ κατόπιν ψηφοφορίας. Η επιλογή έγινε μεταξύ οχημάτων και τεχνολογιών σε 11 κατηγορίες, από “ενσωμάτωση τηλεφώνου” και “πρωταθλητές κόστους - απόδοσης” μέχρι “συνδεδεμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα”. Περισσότεροι από 12.000 αναγνώστες και χρήστες συμμετείχαν στη φετινή ψηφοφορία.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...