Το νέο Renault Twingo στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Η γαλλική μάρκα συμμετέχει ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure

  • -
  • -

Χείρα βοηθείας στις γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού προσφέρει η Renault, η οποία στηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν τη ζωή σ’ όλες τις εκφάνσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό, η γαλλική μάρκα συμμετέχει ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της οργάνωσης  Susan G. Komen και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe.

Με κεντρικό μήνυμα στην εταιρική υπογραφή της “Passion for Life” και εκφραστή το νέο Twingo, η Renault ενισχύει τον αγώνα για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η επιλογή του Twingo, μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται, μιας και το μικρό μοντέλο πόλης διακρίνεται για τη μεγάλη του απήχηση στο γυναικείο κοινό. Η γυναίκα που θα το επιλέξει δεν χρειάζεται να συμβιβαστεί μιας και προσφέρονται ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault θα έχουν την ευκαιρία να διαδώσουν το μήνυμα του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, απλώς με μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία. Ακόμη, στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9), θα μπορούν να θαυμάσουν δια ζώσης τον street artist YIAKOU, ο οποίος θα φιλοτεχνήσει live ένα έργο με μήνυμα “Passion for Life”, διαδίδοντας πως το πάθος για τη ζωή υπερνικά κάθε δυσκολία.

Το Greece Race for the Cure διοργανώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®. Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.

Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις, για την  προαγωγή της υγείας γενικότερα αλλά και την ανάδειξη της δύναμης των γυναικών που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα όσο και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μία γιορτή ζωής. Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις του 2ημέρου στα: https://www.greecerace.gr & www.almazois.gr


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...