Ο πρεσβευτής της Opel, Jurgen Klopp, Κορυφαίος Προπονητής της Xρονιάς

Ο 52χρονος τεχνικός έχει συνδυάσει την παρουσία του με την αναγέννηση της γερμανικής μάρκας

  • -
  • -

Στους εορτασμούς του τεχνικού της Λίβερπουλ, Jurgen Klopp, συμμετέχει η Opel, μετά την ανάδειξη του 52χρονου Γερμανού σε «Κορυφαίο Προπονητή του 2019», από τη FIFA, σε εκδήλωση στο Μιλάνο.

Η σημαντική βράβευση του τεχνικού των “Reds”, ο οποίος έχει χριστεί πρεσβευτής (brand ambassador) της γερμανικής μάρκας, συνιστά το επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης χρονιάς, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Champions League.

Εκτός από το βραβείο της FIFA “THE BEST” στην κατηγορία ‘Manager της Χρονιάς 2019’, την περασμένη Παρασκευή (20/9) ο Klopp απέσπασε και το “Goldene Henne”, το κορυφαίο Βραβείο Κοινού & Τύπου στη Γερμανία – στην κατηγορία Sports.

 «Τα συγχαρητήριά μας στον Jürgen Klopp για τις εκπληκτικές διακρίσεις του. Οι αξίες της μάρκας Opel συνοψίζονται στις έννοιες Γερμανική, συναρπαστική και προσιτή – που αποτελούν και τα συστατικά για τη συνταγή επιτυχίας του. Ο Jürgen Klopp και η Opel συνθέτουν μία νικητήρια ομάδα» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller.

Η Λίβερπουλ είναι μόλις ο τρίτος σύλλογος που ανέλαβε ο διακεκριμένος προπονητής, έχοντας προηγουμένως κάτσει στον πάγκο δύο ομάδων στις οποίες η Opel είναι χορηγός. Ο λόγος για τις γερμανικές 1. FSV Μάινζ 05 και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Για την Opel, ο επιτυχημένος προπονητής Klopp είναι η προσωποποίηση του νικητή και, ως ενθουσιώδης και αφοσιωμένος brand ambassador, έχει συνδέσει το όνομά του με την επιτυχημένη επιστροφή της γερμανικής φίρμας στην κερδοφορία. Τα τελευταία επτά χρόνια έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 τηλεοπτικές διαφημίσεις της Opel και έχει διαμορφώσει το νέο της brand image απέναντι στο κοινό με την αξιοπιστία και τα ταλέντα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...