Το Fiat 500X Sport “παίζει μπάλα” με τον προπονητή της Εθνικής Ιταλίας

Ο Roberto Mancini συστήθηκε με το νέο μοντέλο στο συγκρότημα του Mirafiori, στο Τορίνο

  • -
  • -

Η παρουσίαση του νέου Fiat 500X Sport στο προπονητικό κέντρο της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Φλωρεντία (FIGC) εξέπληξε πολλούς. Παρ’ όλα αυτά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, μιας και υπήρχε ένας σαφής συμβολισμός: Ο χαρακτήρας της ειδικής έκδοσης του μικρού SUV συνδέεται άρρηκτα με το ταλέντο των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, το οποίο αντικατοπτρίζεται –μεταξύ άλλων- στη δύναμη, την ακρίβεια και την ευελιξία.

Ένας από τους πρώην ποδοσφαιριστές που συγκέντρωνε σε υπερθετικό βαθμό τα ανωτέρω στοιχεία είναι και ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Roberto Mancini, ο οποίος συνάντησε το νέο μοντέλο στο συγκρότημα του Mirafiori στο Τορίνο και έπαιξε… μπάλα μαζί του.

Χρέη διαιτητή επωμίστηκε ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA, κ. Luca Napolitano, ο οποίος έμεινε άναυδος από το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο αντίπαλοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FIAT 500X SPORT ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ



Το 500X Sport ξεχωρίζει αισθητικά, με τις αλλαγές, ωστόσο, να μην περιορίζονται στο παρουσιαστικό του. Μεταξύ άλλων φέρει πιο σφιχτή ρύθμιση στην ανάρτηση, χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης, σπορ ελαστικά και αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο, με τον 1.3 Turbo FireFly 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT ή τον Diesel 1.6 MTJ 120 ίππων, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο DCT. 

Όσον αφορά τον Μαντσίνι, ο 54χρονος Ιταλός μετράει στο βιογραφικό του σπουδαίες στιγμές ως ποδοσφαιριστής, ενώ από το 2001 διαγράψει μια σπουδαία καριέρα εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων. Ανάμεσα στους συλλόγους που έχει προπονήσει είναι η Manchester City, η Inter και η Galatasaray, ενώ από 2018 κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...