Είχε BMW Σειρά 3 GT, ήθελε Honda Civic Type R

Έτσι, προσπάθησε να κάνει την «τριάρα» να μοιάζει με τον σκληροπυρηνικό Ιάπωνα

  • -
  • -

Μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που προχωράμε στην αγορά ενός προϊόντος και στη συνέχεια, μετανιωμένοι για την επιλογή μας, θέλουμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σ’ έναν οδηγό –αγνώστου ταυτότητας- οι δεύτερες σκέψεις του οποίου αφορούσαν ένα αυτοκίνητο. Ο λόγος για μία BMW Σειρά 3 GT, την οποία θα ήθελε να μην είχε αγοράσει ποτέ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε το 2013 διακρινόμενο για την πρακτικότητα, την ευρυχωρία και την άνεση που προσέφερε, χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στην οδηγική απόλαυση.

Παρ’ όλα αυτά, ο εν λόγω οδηγός δεν «αποτίμησε» ορθά την αγορά του και αποφάσισε πως αυτό που θα ήθελε ήταν ένα Honda Civic Type R. Και επειδή –για τους περισσότερους- τα αυτοκίνητα δεν γίνεται να αντικαθίστανται σαν τα… πουκάμισα, ο οδηγός της «τριάρας» αποφάσισε να τοποθετήσει στο αμάξωμά της κάποια «διακοσμητικά» στοιχεία που θα παραπέμπανε στον «σκληροπυρηνικό» Ιάπωνα.

Συγκεκριμένα, εκτός από τις τοποθετημένες μικρές περσίδες στα πίσω παράθυρα, οι οποίες επηρεάζουν την ορατότητα των επιβατών, στην τάπα καυσίμου παρατηρείται το έμβλημα “Type R”, ενώ στο πίσω μέρος του μοντέλου το λογότυπο “Racing”.

Σημειώνεται πως η εικόνα της χαλκευμένης BMW Σειρά 3 GT δημοσιεύθηκε αρχικά από την ινδική ιστοσελίδα Team-BHP και στη συνέχεια έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...