Φορτιστές ηλεκτρικών της Volkswagen από 399 ευρώ!

Πρόκειται για τρεις εκδόσεις ενός Wallbox που θα φoρτίζουν το ID.3 πέντε φορές γρηγορότερα συγκριτικά με μια οικιακή πρίζα

  • -
  • -

Να καταστήσει την ηλεκτρική κινητικότητα προσιτή σε όσον το δυνατόν περισσότερους οδηγούς επιθυμεί η Volkswagen η οποία, στο πλαίσιο της Έκθεσης της Φρανκφούρτης, προχώρησε στην αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού Volkswagen ID. 3.

Λίγες ώρες μετά την «αφαίρεση» της κουκούλας του πρώτου μέλους της οικογένειας ID., η γερμανική μάρκα γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει στο λανσάρισμα τριών εκδόσεων ενός επιτοίχιου φορτιστή (Wallbox). Οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων αφορούν κάποιες ψηφιακές υπηρεσίες.

ΜΑΘΕTE ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ AYTOKINHTA ΣΤΟ GOELECTRIC.GR

Ο λόγος για τον “ID. Charger” ο οποίος θα φέρει αρχική τιμή 399 ευρώ, με τους χρήστες να μπορούν να τον παραγγείλουν είτε ηλεκτρονικά είτε δια των αντιπροσωπειών της μάρκας, από τα τέλη του προσεχούς Νοεμβρίου. Αναφορικά με την εγκατάσταση, γι’ αυτή θα φροντίζει ένας ειδικός της μάρκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ VOLKSWAGEN ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ID



Ο φορτιστής παρέχει ισχύ φόρτισης μέχρι 11 kW και επαναφορτίζει το όχημα σχεδόν πέντε φορές γρηγορότερα συγκριτικά με μία οικιακή πρίζα. Αυτό σημαίνει πως ένα ID.3 με μπαταρία 58 kWh μπορεί να φορτιστεί πλήρως εντός 6 ωρών.

Οι τρεις εκδόσεις του επιτοίχιου φορτιστή είναι οι παρακάτω:

ID. Charger (399 ευρώ): Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ποιοτική και οικονομική λύση για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού. H ισχύς φόρτισης αντιστοιχεί στα 11 kW, έχει ενσωματωμένο καλώδιο Type 2 και διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια που θα προστατεύει τη συσκευή από προβλήματα υπέρτασης του δικτύου.

ID. Charger Connect (599 ευρώ): Η συγκεκριμένη έκδοση καθιστά τη φόρτιση έξυπνη και ψηφιακή. Το Wallbox μπορεί να συνδεθεί με το οικιακό δίκτυο και το κινητό μέσω WLAN ή LAN, ενώ προαιρετικά προσφέρεται και δικτύωση LTE. Μέσω του ID. Charger Conncect οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται για τη φόρτιση του οχήματος και να επωφελούνται από πρακτικές λειτουργίες όπως η διαχείριση του συστήματος μέσω εφαρμογής, η απομακρυσμένη συντήρηση και οι ενημερώσεις του λογισμικού.

ID. Charger Pro (899 ευρώ): Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση wallbox η οποία, εκτός των άλλων προηγμένων υπηρεσιών που παρέχει, ενσωματώνει έναν μετρητή για το ακριβές κόστος φόρτισης ανά κιλοβατώρα.

Σημειώνεται πως η Volkswagen εισέρχεται σε μία νέα εποχή –όπως μαρτυρά και η αποκάλυψη του νέου της λογότυπου-, ενώ έχει εξαγγείλει πως θα λανσάρει 70 νέα ηλεκτρικά μοντέλα εντός της επόμενης δεκαετίας,

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...