«Το Αστικό είναι cool»: Επικό βίντεο για τα ΜΜΜ του Βόλου (vid)

Ο οδηγός είναι… δροσερός, διατίθεται δωρεάν wifi, είναι ευρύχωρα και σε πάνε… παντού

  • -
  • -

Όσοι χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ για τις μετακινήσεις μας, και ειδικά τα αστικά λεωφορεία, συνηθίζουμε να «σιχτιρίζουμε» λόγω της πολυκοσμίας, των απαρχαιωμένων παρεχόμενων υπηρεσιών και των αραιών, σε πολλές περιπτώσεις, δρομολογίων.

Τα ανωτέρω προβλήματα, ωστόσο, προβάλλουν ξένα σε όσους χρησιμοποιούν τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου, μιας και στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης «βασιλεύει»... ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ.

Οι αστικές συγκοινωνίες της πόλης, μάλιστα, φρόντισαν να «διαφημίσουν» τις υπηρεσίες που προσφέρουν μέσω ενός ευφάνταστου βίντεο.

Με μότο το «αστικό είναι cool» και συμπρωταγωνιστή έναν επίσης… δροσερό τύπο, τον οδηγό, ο οργανισμός ενημερώνει –με μια δόση υπερβολής- τους κατοίκους του Βόλου πως θα αγαπήσουν το λεωφορείο, ανυπομονώντας να επιβιβαστούν σε αυτό.

Ο λόγος έγκειται στα αναπαυτικά καθίσματα, τα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα με την εξαιρετική θέα, τα ειδικά σχεδιασμένα κουδούνια με τις εξελιγμένες λειτουργίες, τις ενισχυμένες χειρολαβές και την ευρυχωρία.

Στα ανωτέρω πρέπει να προστεθεί και το δωρεάν wi-fi, όπως, επίσης, και τα νυχτερινά δρομολόγια που πραγματοποιεί το αστικό.

Για να δείτε το «επικό» βίντεο των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου πατήστε εδώ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...