Ολομέτωπη επίθεση του Elon Musk στην Porsche

Ο CEO της Tesla περιπαίζει… την ηλεκτρική Taycan για την ονομασία της και επιστρατεύει το Model S για να καταρρίψει το ρεκόρ της στην “Πράσινη Κόλαση”

  • -
  • -

Μόλις λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της Porsche Taycan, o ισχυρός άνδρας της Tesla, Elon Musk, σηκώνει… παντιέρα εκφράζοντας την αντίθεσή του, με την επιλογή της γερμανικής μάρκας να διατηρήσει το ακρωνύμιο “Turbo”.

«Porsche, αυτή η λέξη “Turbo” δεν σημαίνει αυτό που νομίζεις», ήταν το περιπαιχτικό σχόλιο του Διευθύνοντος Συμβούλου της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής αποκλειστικά ηλεκτρικών οχημάτων, Tesla.


Στον απόηχο της παρουσίασης της Taycan, η Porsche έχει δεχτεί σφοδρή κριτική, αναφορικά με την επιλογή του ονόματος “Turbo” για τον προσδιορισμό ενός μοντέλου που δεν «φορά» υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά κινείται με ηλεκτρική ενέργεια.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE TAYCAN ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το ακρωνύμιο “Turbo”, ωστόσο, κατέχει ιδιαίτερη θέση… στην καρδιά της φίρμας, μιας και χαρακτηρίζει μια σειρά μοντέλων υψηλών επιδόσεων, μεταξύ των οποίων η 911, η Macan, η Cayenne και η Panamera.

Ο Elon Musk, μάλιστα, δεν αποδοκίμασε μόνο την ονομασία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Porsche, αλλά φρόντισε να της… ρίξει το γάντι, γνωστοποιώντας πως την επόμενη εβδομάδα ένα Tesla Model S θα επιχειρήσει να καταρρίψει το πρόσφατο ρεκόρ της, στο Nurburgring.

«To Model S στο Nurburgring την επόμενη εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Musk, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...