Με 3 πρεμιέρες στη Φρανκφούρτη η Hyundai

Ανάμεσά τους η νέα γενιά του i10

  • -
  • -
Με 3 πρεμιέρες στη Φρανκφούρτη η Hyundai

Δίνοντας έμφαση στην ηλεκτροκίνηση, τόσο για τα αυτοκίνητα παραγωγής όσο και για τα αγωνιστικά, η Hyundai υπόσχεται δυναμική παρουσία στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου 2019).

Η κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα σχεδιαστική μελέτη ηλεκτρικού οχήματος, ορίζοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της καθώς παράλληλα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10 και το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Hyundai Motorsport.

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019), η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος με την υπογραφή του STYLE SET FREE.

Η Hyundai προβλέπει ότι τα οχήματα του μέλλοντος θα προσφέρουν στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία γι’ αυτό σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που οι άνθρωποι σχεδιάζουν τα σπίτια τους για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο ζωής τους. Η εταιρεία προβλέπει ότι οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων θα είναι πιο προσαρμόσιμοι και κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 69 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 69 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Η Hyundai παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία του STYLE SET FREE νωρίτερα αυτό το έτος στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας και στην εβδομάδα σχεδιασμού του Μιλάνου.

Στο IAA 2019, η μάρκα θα αποκαλύψει το επόμενο στάδιο του μελλοντικού οράματος κινητικότητας αποκαλύπτοντας το πλήρες ηλεκτρικό concept car 45, το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η Hyundai επανεξετάζει την κινητικότητα. Εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το concept car 45 αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό concept car και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της Hyundai.

«Με το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο concept που ενσωματώνει το STYLE SET FREE, καθώς και το πρώτο μας ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο είμαστε υπερήφανοι που η Hyundai παρουσιάζει για άλλη μια φορά μια ματιά στο μέλλον της κινητικότητας, ενώ άλλοι κατασκευαστές εξακολουθούν να μιλούν για αυτό», δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe. «Στο μεταξύ, είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο i10 το οποίο, χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ασφάλειας, θα αποτελέσει τον επόμενο παράγοντα επιτυχίας για την Hyundai στην Ευρώπη».

Η Hyundai Motorsport (HMSG) δημιούργησε πρόσφατα το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Alzenau της Γερμανίας. Το συναρπαστικό νέο μοντέλο της Hyundai θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεων της εταιρείας, τα πιστοποιητικά πράσινης τεχνολογίας και το αστείρευτο πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...