Μια μητέρα κλήθηκε να παραδώσει την πιο αμφιλεγόμενη πινακίδα κυκλοφορίας

Ο λόγος ότι εμπεριείχε μια φράση με αναφορά σε "σεξουαλικές πράξεις"

  • -
  • -

Είσαι γονιός και ετοιμάζεσαι να επιβιβάσεις τα παιδιά σου στο αυτοκίνητο είτε για να τα μεταφέρεις στο σχολείο είτε για ένα πολύωρο ταξίδι; Πριν εκκινήσεις τη μηχανή είθισται να τα ρωτάς… αν έχουν πάει τουαλέτα.

Έναν αντίστοιχο διάλογο είχε, καθημερινά, με τα τέσσερα παιδιά της και η Wendy Auger από το New Hampshire των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη συζήτηση, μάλιστα, υποσκίαζε οποιαδήποτε άλλη, στο βαθμό που σκέφτηκε να... αποτυπώσει τη συμβουλή «Ουρήστε πριν ξεκινήσουμε», στην πινακίδα κυκλοφορίας της “PB4WEGO” (Pee Before We Go).

Επί 15 συναπτά έτη, δεν αντιμετώπισε κανένα νομικό ζήτημα και μπορούσε να κυκλοφορεί κανονικά. Αίφνης, ωστόσο, αυτό άλλαξε…

Συγκεκριμένα, στις 16 Αυγούστου της ζητήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μηχανοκίνητων Οχημάτων, μέσω γραπτού υπομνήματος, να παραδώσει την πινακίδα, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια της διευκρίνιζαν πως, «εμπεριείχε μια φράση που σχετιζόταν με σεξουαλικές/ αποτρεπτικές πράξεις ή συμπεριφορές».

Απογοητευμένη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Wendy ήταν έτοιμη να ενδώσει στις πιέσεις και να πράξει ό,τι της ζητήθηκε. Εν τέλει, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να παραδώσει την πινακίδα, με την οποία… είχε δεθεί.

Ο λόγος έγκειται σε μια πρωτοβουλία του κυβερνήτη του New Hampshire. Έχοντας πληροφορηθεί για το εν λόγω ζήτημα, ο Chris Sununu ζήτησε να επιτραπεί στη Wendy να συνεχίσει να έχει στο αυτοκίνητό της την «αμφιλεγόμενη» πινακίδα.

«Πρόσφατα άφησα ένα μήνυμα στο κινητό της, ώστε να μοιραστώ μαζί της τα ευχάριστα νέα. Πως δεν χρειάζεται να παραδώσει την πινακίδα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης της πόλης.

Πηγή: CNN

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...