“Κυριαρχούν” τα επαγγελματικά της Fiat με φυσικό αέριο

8 στις 10 πωλήσεις οχημάτων CNG στην Ελλάδα φέρουν την υπογραφή της Fiat Professional

  • -
  • -

Ιδιαίτερα δημοφιλή φαίνεται πως είναι στην ελληνική αγορά τα μοντέλα της Fiat Professional που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG), μιας και το πρώτο επτάμηνο του 2019, περισσότερες από 8 στις 10 πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων σχετικής τεχνολογίας φέρουν την υπογραφή της ιταλικής μάρκας.

«Αιχμή του δόρατος» αποτελούν τα Fiorino Cargo και Doblo Cargo, που είναι πρώτα στην κατηγορία τους ανεξαρτήτως καυσίμου. Τα ανωτέρω μοντέλα, μάλιστα, πλαισιωμένα από τα Panda Van και Ducato συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων CNG.

Η τετραμελής «ομάδα» είναι οι μοναδικές bi-fuel επιλογές στην αγορά, ήτοι μαζί με τις δεξαμενές CNG «φορούν» και κανονικά ρεζερβουάρ δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει το είδος καυσίμου. Ακόμη, προσφέρεται η επιλογή δεξαμενών CNG αυξημένης χωρητικότητας που αυξάνουν την αυτονομία.

Συνολικά, τη γραμμή παραγωγής των εργοστασίων της φίρμας έχουν περάσει περισσότερα από 750.000 Fiat και Fiat Professional CNG, γεγονός που καταδεικνύει πως οι οδηγοί ανά τον κόσμο «αγκαλιάζουν» το φυσικό αέριο, το οποίο είναι φιλικό τόσο προς το περιβάλλον όσο και την… τσέπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...