Lamborghini στη Φρανκφούρτη: Ένα μοντέλο… γρίφος

Οι φήμες λένε πως θα φέρει υβριδική τεχνολογία και θα αποδίδει περισσότερους από 1000 ίππους

  • -
  • -

Στον απόηχο της παρουσίασης των εντυπωσιακών Aventador SVJ 63 Roadster και Huracan EVO GT Celebration, στο Pebble Beach, η Lamborghini αναγγέλλει την αποκάλυψη ενός ακόμη μοντέλου, στην επικείμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

Μέσω ενός tweet, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής πολυτελών υπεραυτοκινήτων έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία ενός μυστηριώδους μοντέλου, η οποία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:

«Κάτι καινούριο σας περιμένει. Ανοίξτε τα μάτια σας στο μέλλον και θα το δείτε. Είστε έτοιμοι για την Έκθεση της Φρανκφούρτης;»

Η Lamborghini έχει τεχνηέντως αποκρύψει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, μπορούμε, ωστόσο, να διακρίνουμε κάποια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «διχοτομημένη» οροφή και τα «σχιστά» LED φώτα ημέρας, στοιχεία που εκπηγάζουν από το πρωτότυπο 2017 Terzo Millennio.

Ελάχιστες είναι οι περαιτέρω πληροφορικές αναφορικά με το έκθεμα της Lamborghini, αν και η φημολογία κάνει λόγο για ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που αντλεί έμπνευση από την Terzo Millennio.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το μοντέλο θα φέρει την κωδική ονομασία LB48H και θα φιλοξενεί ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο με ένα V12 κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, συνδυαστικής απόδοσης 1014 ίππων.

Όσον αφορά, τέλος, τη τιμή του, αυτή ενδέχεται  ν’ αντιστοιχεί σε 2,2 εκ. ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...