Μια πρόγευση από το εσωτερικό του νέου πρωτότυπου ηλεκτρικού της Cupra

Το Cupra Concept αποτελεί το σημείο καμπής της προηγμένης τεχνολογίας και της οδηγοκεντρικής φιλοσοφίας της μάρκας

  • -
  • -

Λίγες μέρες πριν την την ψηφιακή αποκάλυψη (2/9) του πρωτότυπου, πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Cupra, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Cupra Concept, η μάρκα δίνει μία πρόγευση από το εσωτερικού του μοντέλου.

Πρωταρχικός στόχος της Cupra ήταν η κατασκευή μιας καμπίνας η οποία θα εστιάζει κυρίως στον οδηγό χωρίς να, ωστόσο, να υπονομεύεται η άνεση των επιβατών. 

Ως εκ τούτου, το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου μοντέλου συνιστά το σημείο καμπής προηγμένων υλικών και τεχνολογίας, χρωματισμών και επενδύσεων carbon. Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο θα συνδυάζει την κομψότητα ενός σπορ κουπέ με το παρουσιαστικό ενός SUV, καθώς και στοιχεία ενός τετράθυρου crossover.



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CUPRA CONCEPT ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το CUPRA Concept φέρνει νέες ιδέες σε αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο CUPRA, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλλει και να προσαρμόζει την προσωπικότητα του σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών.

Πρόκειται για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, αντιπροσωπεύει την πραγματική αίσθηση των καθαρόαιμων επιδόσεων και της στοχευμένης σχεδιάσης και αποτελεί μία τολμηρή πρόταση για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της κινητικότητας.

Οχήματα όπως το Cupra Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της, αναπτύσσοντας αποκλειστικά προϊόντα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας σε μία απαιτητική παγκόσμια αγορά.

Σημειώνεται πως το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...