Ηλεκτρικό πρωτότυπο από την Cupra!

Θα φέρει το παρουσιαστικό ενός SUV και την κομψότητα ενός σπορ κουπέ

  • -
  • -

Έχοντας αποκρυσταλλώσει τη δική της, ξεχωριστή ταυτότητα και ολοκληρώνοντας τον σχηματισμό της διοικητικής της φυσιογνωμίας, η Cupra στρέφει το βλέμμα της στον επαναπροσδιορισμό του όρου “sportiness”.

Αυτό ευελπιστεί πως θα το πετύχει –σε πρώτο στάδιο- μέσω ενός πλήρως ηλεκτρικού πρωτότυπου αυτοκινήτου το οποίο θα συνδυάζει την κομψότητα ενός σπορ κουπέ με το παρουσιαστικό ενός SUV, καθώς και στοιχεία ενός τετράθυρου crossover.

Πρόκειται για το Cupra Concept, το οποίο θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (Σεπτέμβριος 2019). Η μάρκα από το Martorell, κρατάει το μοντέλο στο σκοτάδι, δίνοντας στο φως μόλις μια teaser φωτογραφία, καθώς και μερικά στοιχεία για τη σχεδίασή του.

Στο εξωτερικό, κυριαρχούν οι αθλητικές αναλογίες, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται και το φωτιζόμενο λογότυπο Cupra.

Στο πίσω μέρος, φουτουριστική νότα συνιστά το εκλεπτυσμένο φως που διατρέχει τη πίσω πόρτα, το οποίο ενισχύει την αίσθηση του πλάτους του οχήματος και ενσωματώνει το CUPRA λογότυπο. Για την αεροδυναμική φροντίζει ο διαχυτής, ο οποίος παρέχει «αγριότερο» look στο μοντέλο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...