Καθηλωτικές φωτογραφίες της πρωτότυπης Bentley EXP 100 GT

Το φουτουριστικό μοντέλο απαθανατίστηκε στο λυκόφως δείχνοντας τη γήινη υπόστασή του

  • -
  • -

Μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών δημοσίευσε η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής υπερπολυτελών μοντέλων Bentley, στον απόηχο της εβδομάδας Pebble Beach Concours D’Elegance, στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια.

Πρωταγωνιστής ήταν το φoυτουριστικό πρωτότυπο μοντέλο που αποτελεί μέρος των εορτασμών της μάρκας για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, Bentley EXP 100 GT, το οποίο απέσπασε το πολυπόθητο βραβείο “Best of Show”.

Στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες παρατηρούμε το μοντέλο να ποζάρει αγέρωχο στη χερσόνησο του Μοντέρεϊ, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και την αγριεμένη θάλασσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BENTLEY EXP 100 GT ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ



Υπενθυμίζεται πως το εντυπωσιακό Grand Tourer «φορά» μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που τροφοδοτούν με ηλεκτρική ενέργεια τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ. Τα 0-100 «έρχονται» σε 2,5 δευτερόλεπτα, η τελική αγγίζει τα 300 km/h, ενώ η αυτονομία θα αντιστοιχεί σε 700 km.

Εφαρμογή “Bentley 100 AR”

Εκτός από τις καθηλωτικές φωτογραφίες, η Benltey ενημέρωσε τους φίλους της και για το λανσάρισμα μιας νέας εφαρμογής για τις Apple συσκευές. Ο λόγος για τη “Bentley 100 AR”, μια κορυφαία τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης η οποία επιτρέπει στους χρήστες να «εξερευνήσουν» τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του πρωτότυπου οχήματος.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...