Ποια αυτοκίνητα ΔΕΝ είναι στο νέο Need For Speed Heat;

Η EA δημοσίευσε τη λίστα με τα μοντέλα που -αρχικά - θα πρωταγωνιστήσουν

  • -
  • -

Το νέο Need For Speed Heat αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου και η Electronic Arts δημοσίευσε επίσημα τη λίστα με τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται διαθέσιμα μέσα στο βιντεοπαιχνίδι. Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι φυσικά υψηλών επιδόσεων, ωστόσο υπάρχουν και πιο γήινα αυτοκίνητα.

Παρατηρώντας όμως τα μοντέλα, το NFS έχει σαφώς λιγότερα σε σχέση με το Forza Motorsport 7 και το Gran Turismo Sport. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι λείπουν σημαντικά σπορ αυτοκίνητα. Λόγος γίνεται για τα Toyota Supra, KIA Stinger και Renault Megane RS Trophy-R.

H εταιρεία όμως φαίνεται ότι τα… βρήκε με τη BMW, προσθέτοντας τη νέα Z4 που είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με τη Supra. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν πρόκειται τα παραπάνω σπορ μοντέλα να μην βρουν ποτέ τον δρόμο τους στο γνωστό παιχνίδι. Μπορεί η ΕΑ να έχει διαθέσιμα προς το παρόν 120 αυτοκίνητα, όμως μελλοντικά μπορεί να υπάρχει νέα ενημέρωση, που θα εμπεριέχει καινούργια μοντέλα.

Αν θέλετε να δείτε όλα τα μοντέλα που περιλαμβάνονται μέσα στο νέο Need For Speed Heat, πατήστε ΕΔΩ.

(Αν βρείτε και εσείς ένα αυτοκίνητο που θα έπρεπε να βρίσκεται στην αρχική λίστα του παιχνιδιού, γράψτε το μας στα σχόλια!)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...