H Supercar Blondie μάς κάνει τουρ στη νέα Lotus Evija (video)

Η διάσημη προσωπικότητα δείχνει κάποια από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ξεχωριστού μοντέλου

  • -
  • -

Η Lotus Evija είναι ένα από τα τελευταία δημιουργήματα της εταιρείας και έκανε επίσημα την εμφάνισή της στο απερχόμενο event, στο Pebble Beach. Εκεί φυσικά βρέθηκε και μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου του αυτοκινήτου, η Supercar Blondie, που σχεδόν πάντα καταφέρνει να είναι η πρώτη που συναντά, ακουμπά ακόμα και οδηγεί αυτοκίνητα που εμείς μόνο στα όνειρα θα μπορούσαμε να δούμε.

Αυτή τη φορά, η ξανθιά κυρία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Evija και να μας μεταφέρει κάποια από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Αξίζει να σημειωθούν κάποια από αυτά όπως είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία οι σχεδιαστές ήθελαν να θυμίζει τη μπογιά που έβαζαν στο πρόσωπό τους οι πολεμιστές, όταν ήταν έτοιμοι να πάνε σε μια σημαντική μάχη. Ακόμα, η πόρτες δεν φέρουν κανένα μπουτόν, μιας και στο μοντέλο παραγωγής το άνοιγμά τους θα είναι εφικτό μόνο μέσω του κλειδιού. Στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στα καθίσματα, μπορεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης να γράψει στη λεπτή μεταλλική γραμμή, που βρίσκεται στη μέση των καθισμάτων, ότι επιθυμεί αυτός. Είναι και αυτό ένα προχωρημένο είδος… εξατομίκευσης.

Η Lotus Evija θα κατασκευαστεί σε 130 μονάδες, ενώ επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της. Εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και η παραγωγή του δεν θα ξεκινήσει πριν το 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...