SYM VF125 με 2.260 ευρώ

Με sport αναφορές, κάθε τμήμα του VF125 φανερώνει ένα μυώδες σύνολο

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα σημαντικά βήματα στον χώρο της μοτοσικλέτας φαίνεται να κάνει συνεχώς η SYM. To νέο VF125 είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα.

Επιφάνειες carbon υφής, δυναμικές γραμμές στο εσωτερικό της ποδιάς, επιθετικό πίσω τμήμα που καταλήγει σε μία αεροδυναμική αεροτομή, κάλυμμα εξάτμισης με επινικελωμένες λεπτομέρειες, σιρίτι στις ζάντες αλλά και εντυπωσιακό διακοσμητικό “πλαίσιο” χωροδικτύωμα κόκκινου χρώματος, δείχνουν τις προθέσεις των σχεδιαστών της SYM.

Το πίσω εξαγωνικό φωτιστικό σώμα είναι τύπου LED, που χάρη στα 28 LED φώτα. Σε κάθε πλευρά της μπροστινής μάσκας υπάρχουν φώτα ημέρας (DRL), αποτελούμενα από 9 LEDs σε σχήμα τόξου.

Η σέλα είναι 2 επιπέδων, με αντιολισθητική επένδυση και χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, που υπόσχεται εργονομική θέση οδήγησης. Στα θετικά του VF125 είναι και τα μαρσπιέ μεγάλης επιφάνειας του συνεπιβάτη. Κάτω από τη σέλα, υπάρχουν θήκες για τα εργαλεία του οχήματος και αρκετός αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα όπως αδιάβροχα και γάντια. Ανοίγει από ένα διακόπτη τοποθετημένο στο δεξί χειριστήριο του τιμονιού, χωρίς να χρειάζεται να σβήσει το όχημα.

Ο πίνακας οργάνων, αποτελείται από ένα αναλογικό στροφόμετρο και μία ψηφιακή LCD οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και περιμετρικά σε αυτά ενημερωτικές λυχνίες. Επιπλέον, ο κεντρικός μαγνητικός διακόπτης.

Αναλυτικότερα:

• Οι ζάντες αλουμίνιου φέρουν tubeless ελαστικά, με φαρδύ πίσω ελαστικό διάστασης 120/70-17.

•  Εφοδιάζεται με δύο δισκόφρενα 220mm, με σωληνάκια υψηλής πίεσης και δαγκάνα 2 εμβόλων εμπρός και ενός εμβόλου πίσω. Διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS).

•  Αποσβένει τους κραδασμούς του οδοστρώματος χάρη στο εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι 94mm διαδρομής και 26mm διαμέτρου και στις πίσω αναρτήσεις λαδιού-αερίου με εξωτερικό δοχείο αερίου - διαδρομής 60mm, ρυθμιζόμενες ως προς την προφόρτιση.

• Το πλαίσιο, ατσάλινο με σωλήνες κυκλικής διατομής (τύπου ραχοκοκαλιά) προσφέρει ακαμψία και αυτοπεποίθηση κατά την οδήγηση.

• Η γεωμετρία του, με διαστάσεις μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες που συναντώνται στην κατηγορία, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητα χάρη στο μεταξόνιο των 1.262mm αλλά και αμεσότητα στις εναλλαγές κατεύθυνσης χάρη στη γεωμετρία του τιμονιού, με γωνία κάστερ 25,50 και ίχνος 105mm.

• Ο μεγάλος πολυεδρικός προβολέας 12V35/35W, προσφέρει υψηλή ορατότητα και ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

• Ο αναβάτης με sport διαθέσεις για οριακές κλίσεις θα γοητευτεί από τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ.

 

Διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI) από την KEIHIN, με κατανάλωση μόλις 1,87lt/100Km (EURO 4) και πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 42 g/km. Προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και το δοχείο καυσίμου είναι 3,8 lt

Ο κινητήρας του VF125, είναι 4χρονος, αερόψυκτoς, 2βάλβιδος, SOHC, με χωρητικότητα 123cc. Αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 8.5PS στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 8.7 Nm στις 5.500 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ημιαυτόματο 4 σχέσεων, N-1-2-3-4-N (σε στάση). Η σχέση συμπίεσης 9.3:1 προσφέρει καλύτερη απόδοση, επηρεάζοντας σημαντικά την ομαλή λειτουργία και διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Η SYM προσφέρει 2 χρόνια δωρεάν τις εργασίες των service και 4 χρόνια εγγύηση. Η τιμή του είναι στα 2.260€

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...