Toyota Supra ή Honda Civic Type R; (video + poll)

Η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων στην ελληνική αγορά είναι αρκετά… μεγάλη

  • -
  • -

Το μεγάλο comeback του θρυλικού σπορ αυτοκινήτου, Toyota Supra, στην παραγωγή μετά από 17 χρόνια έχει κάνει εκκωφαντικό θόρυβο με πλήθος κόσμου να το έχει ήδη αποκτήσει.

Βέβαια, αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές δεν έχουν κατασταλάξει στο νέο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που θα αγοράσουν, καθώς αμφιταλαντεύονται μεταξύ Toyota Supra και Honda Civic Type R.

TOYOTA SUPRA

Το πρώτο φέρει διθέσιο εσωτερικό και κίνηση στους πίσω τροχούς, έχει εξελιχθεί στις πίστες Toyota Gazoo Racing και προσφέρει συγκινήσεις σε κάθε διαδρομή. Κινητήρας της είναι ο 6κύλινδρος σε σειρά 3.0 turbo της BMW, ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 340 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και υπόσχεται υψηλά επίπεδα ροπής σε μεγάλο εύρος στροφών (η μέγιστη ροπή φθάνει τα 500 Nm). Με τη βοήθεια launch control, τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 4,3 sec. Η τιμή του μοντέλου στην Ελλάδα για την εξοπλιστική έκδοση Premium έχει οριστεί στα 85.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η NEA TOYOTA SUPRA


HONDA CIVIC TYPE R


To προσθιοκίνητο «αγρίμι» της Honda φέρει «πολεμική ενδυμασία», την οποία είτε θα αγαπήσεις είτε θα μισήσεις. Είναι ιδανικό για επαρχιακές διαδρομές και πίστες, αλλά και αρκετά πολιτισμένο για καθημερινή χρήση και ταξίδια. Ακόμη, «φορά» τον 2.0 VTEC ο οποίος αποδίδει 320 ίππους και 400 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα 100 km/h από στάση έρχεται 5,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 Km/h. Η τιμή εκκίνησής του στην ελληνική αγορά αντιστοιχεί σε 49.750 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HONDA CIVIC TYPE R

Εσείς ποιο θα αγοράζατε; Θα καταλήγατε στο Type R, επειδή αποτελεί μια προσιτή λύση; Για όσους δεν έχουν λάβει την τελική τους απόφαση, η εταιρεία Kelley Blue Book δημοσίευσε ένα video στο Youtube ρίχνοντας φως στα δύο μοντέλα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...