Νέα Corvette: Τράκαρε προτού κυκλοφορήσει (video)

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός

  • -
  • -

Εν αναμονή του λανσαρίσματος της νέας Chevrolet Corvette Stingray, ένα βίντεο από τις ΗΠΑ μας καθιστά μάρτυρες ενός ιδιαίτερα ασυνήθιστου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, το πρωτότυπο προπαραγωγής του κεντρομήχανου sportscar, το οποίο βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών, ενεπλάκη σε ένα ατύχημα μ’ αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Από τη σύγκρουση δεν τη… γλύτωσε ο προφυλακτήρας, το φτερό και το εμπρός υποπλαίσιο, αλλά, ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Όσον αφορά τον άνθρωπο που καθόταν πίσω από το τιμόνι, αυτός φαίνεται πως ήταν κάποιος υπάλληλος της General Motors.

Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο συμβάν απουσιάζουν, αλλά όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Youtube “Corvette Nut”, συμπρωταγωνιστές στο ατύχημα ήταν ένα κόκκινο pick-up της Ford και ένα ασημί Chevrolet Equinox.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ CORVETTE STINGRAY ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται πως η Corvette Stingray είναι πρώτη Corvette παραγωγής με κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Πρόκειται για έναν 6.2 V8 ο οποίος αποδίδει 502 ατμοσφαιρικούς ίππους και 637 Nm ροπής.

Η παραγωγή θα αρχίσει στα τέλη του 2019, με βασική τιμή κάτω από 60.000 δολάρια.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...