Αεροπλάνο προσγειώθηκε στη μέση του δρόμου στην Ουάσιγκτον! (video)

Προτού εξέλθει από το αεροπλάνο, ο πιλότος το "πάρκαρε" λίγα μέτρα πίσω από το φανάρι

  • -
  • -

Προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να είναι οι οδηγοί, μιας και αυτά που έχουν δει… τα μάτια μας μόνο λίγα δεν τα λες.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που η έκβαση των γεγονότων δεν περνάει από το χέρι μας. Πόσω μάλλον όταν αντικρύσεις ένα αεροπλάνο να περνάει μόλις λίγα χιλιοστά πάνω από… το καπό του αυτοκινήτου σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΕΠΑΙΖΕ" ΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ CORVETTE ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Ένα ανάλογο περιστατικό βίωσαν, την πρώτη μέρα του Αυγούστου, οι οδηγοί σε κεντρικό δρόμο της Πόλης Πάρκλαντ της Ουάσινγκτων των ΗΠΑ, όταν είδαν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται ανάμεσα τους, μετά από πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα τροφοδοσίας καυσίμων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροπλάνο πραγματοποίησε μια σειρά ελιγμών, πετώντας μόλις λίγα μέτρα πάνω από την άσφαλτο. Στη συνέχεια ο πιλότος προσγείωσε το αεροπλάνο λίγα μέτρα πίσω από ένα φανάρι, δίπλα σε ένα μαύρο SUV, και μόλις βρήκε την ευκαιρία, εξήλθε από αυτό.

Παρά την έκπληξή τους, τόσο οι οδηγοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής πλησίασαν τον πιλότο, θέλοντας να επιβεβαιώσουν πως είναι καλά στην υγεία του. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός, με την dashcam του περιπολικού να καταγράφει το εντυπωσιακό συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ CADILLAC ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...