Απομάκρυναν Cadillac που βρισκόταν στο ίδιο σημείο επί 25 χρόνια!

Πολλοί χάρηκαν με την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, ενώ κάποια άλλοι δυσανασχέτησαν

  • -
  • -

Πολλά είναι αυτά που αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Υπάρχει, ωστόσο, μία μειονότητα πραγμάτων τα οποία φαίνεται πως μένουν αναλλοίωτα.

Ένα εξ αυτών και η εικόνα μιας σκονισμένης και σκουριασμένης Cadillac του 1971 σταθμευμένη σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του γεωγραφικού διαμερίσματος Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τους μακροβιότερους κατοίκους της εν λόγω γειτονιάς, το γερασμένο αυτοκίνητο είχε κάνει… κατάληψη στην άκρη του δρόμου από το 1994. Εντούτοις, όσοι επισκεφτούν σήμερα το δρόμο, γρήγορα θα αντιληφθούν πως κάτι λείπει: Η “Caddy” δεν βρίσκεται πια εκεί.

Όπως μεταδίδει το New York Daily News, ο λόγος έγκειται στην απομάκρυνσή της από της αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, οι οποίες επιχείρησαν κατόπιν παραπόνων ενός κατοίκου του Windsor Park.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Οι αντιδράσεις για την παρουσία της “Caddy” ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο, με πολλούς να αναφέρουν πως αποτελούσε μια… μικροβιακή αποικία, απειλώντας την υγεία των διερχομένων.

«Αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο για την υγεία», σημείωσε μια γυναίκα που μετακόμισε πρόσφατα στη γειτονιά, προτού συμπληρώσει τα εξής: «Τα παιδιά μου βαδίζουν δίπλα του κάθε μέρα. Πρέπει να απομακρυνθεί».

Ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίου έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την περιοχή, ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας αδυνατούσε να παρέχει στο όχημα την απαραίτητη φροντίδα.

Η απομάκρυνση, ωστόσο, του αυτοκινήτου δεν χαροποίησε όλους τους κατοίκους με έναν να υπογραμμίζει πως «όσοι το κοίταζαν σαν… χάνοι και επιδίωκαν να απομακρυνθεί δεν είναι πραγματικοί κάτοικοι του Μπρούκλιν».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...