Ο Ερυθρός Σταυρός δοκιμάζει το νέο Land Rover Defender (video)

Οι δοκιμές του επερχόμενου μοντέλου δεν σταματούν

  • -
  • -

Στα… όρια του έχουν φτάσει οι άνθρωποι της Land Rover το επερχόμενο Defender, το οποίο θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας.

Μετά τις εξαντλητικές δοκιμές στις οποίες το υπέβαλαν πριν λίγους μήνες, οι διοικούντες της φίρμας εγκαινίασαν έναν νέο κύκλο εξονυχιστικών τεστ παραχωρώντας το μοντέλο στα «χέρια» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ LAND ROVER DEFENDER ΚΑΝΕΙ... ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ GOODWOOD




Ειδικότερα, το πρωτότυπο όχημα «επισκέφτηκε» τη βάση του στόλου οχημάτων του ανθρωπιστικού κινήματος στο Ντουμπάι και δοκιμάστηκε από τους εμπειρογνώμονες εδάφους του Ερυθρού Σταυρού.

Εκεί βρέθηκε και μια ομάδα μηχανικών της Land Rover οι οποίοι προχώρησαν σε μία επίδειξη τόσο των off-road όσο και των εντός δρόμου δυνατοτήτων του επερχόμενου μοντέλου. Στη συνέχεια το Defender αφέθηκε στους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι μελέτησαν την απόκριση του σε αμμόλοφους, αντλώντας χρήσιμα στοιχεία για την ευκολία χειρισμού. Μάλιστα, δεν δίστασαν να αναρριχηθούν στο υψηλότερο βουνό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι δοκιμές στο εμιράτο πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας -65 χρόνων- της αγγλικής μάρκας με τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...