1.200.000 χιλιόμετρα δοκιμών για το επερχόμενο Land Rover Defender

Το μοντέλο βρέθηκε στο “μικροσκόπιο” των ανθρώπων της βρετανικής μάρκας και ωθήθηκε στα όριά του

  • -
  • -

Στη δημοσίευση  φωτογραφιών του νέου Land Rover Defender προχώρησε η βρετανική μάρκα, στο περιθώριο μιας πληθώρας εξουθενωτικών δοκιμών στις οποίες υποβλήθηκε το off road μοντέλο, ντυμένο με... καμουφλαρισμένη ενδυμασία.

Οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας εξ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας Land Rover στις 30 Απριλίου (World Land Rover Day), ημερομηνία γενεθλίων της 71χρονης, πλέον, αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Land Rover, οι διοικούντες της φίρμας ανακοίνωσαν πως ο στόλος των πρωτότυπων Defender διένυσε συνολικά 1.2 εκ. χιλιόμετρα, «χτενίζοντας» κάθε είδους επιφάνεια. Το μεγάλο ταξίδι του στόλου υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ελέγχων που προηγούνται της προσεχούς παρουσίασης του μοντέλου.

Βέβαια, οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, μιας και εξαγγέλθηκε ένας νέος κύκλος εξονυχιστικών ‘τεστ’ στα εδάφη της Κένυας, συνοδεία της Tusk Trusk, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την προστασία της αφρικανικής άγριας φύσης.

Εντυπωσιακό είναι, μάλιστα, το γεγονός πως, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Land Rover, το επερχόμενο ντεμπούτο του μοντέλου θα σηματοδοτήσει το πέρας περισσότερων από 45.000 ξεχωριστών δοκιμών, οι οποίες θα έχουν διεξαχθεί σε μερικά από τα πιο αφιλόξενα μέρη του κόσμου.

To Land Rover Defender θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...