Forza Horizon 4: Υψηλές ταχύτητες και από το Ford Transit του 1965 (video)

Λίγες μέρες πριν, οι λάτρεις του video game συστήθηκαν και με το Ford Ranger Raptor

  • -
  • -

Με τις καλύτερες κριτικές συνοδεύεται το δημοφιλές racing gameForza Horizon 4”, το οποίο απολαμβάνουμε στις κονσόλες Xbox από τις 2 Οκτωβρίου του 2016.

Αυτό περιλαμβάνει μία τεράστια γκάμα αυτοκινήτων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται. Ένα εκ των νεότερων μελών ήταν και το Ford Ranger Raptor, ενώ λίγες μέρες πριν στον "ψηφιακό κόσμο"εισήλθε και το Ford Transit του 1965.

ΤΟ FORD RANGER RAPTOR ΚΑΙ ΣΤΟ FORZA HORIZON 4

Η αμερικανική μάρκα με το μπλε οβάλ σχήμα προχώρησε στην ενημέρωση των απανταχού φίλων του παιχνιδιού και του «θρυλικού» βαν, μέσω της δημοσίευσης ενός βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Πρωταγωνιστής είναι το Ford Transit Mk 1 van του 1965 το οποίο «αφήνεται» στα χέρια της Miko Rusell, μιας νεαρής φωτογράφου που εργάζεται στην εταιρεία Forza Motorsport.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ (ΔΕΝ) ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ VIDEO GAME ΤΗΣ FORMULA 1 ΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ

Αποστολή της Miko είναι να απαθανατίσει το βαν σε διάφορες πόζες, προκειμένου να ενταχθεί το βαν στο game. Όπως εξηγεί, η ομάδα της Forza Motorsport είθισται να «τραβάει» μεταξύ 600 και 1000 φωτογραφιών για κάθε μοντέλο.

Σκοπός των αμέτρητων λήψεων είναι η παροχή άφθονου υλικού στην ομάδα που είναι αρμόδια για την 3D μοντελοποίηση του κάθε αυτοκινήτου. «Νομίζω πως στους οπαδούς μας αρέσει να «τρέχει» με μερικά μοναδικά αυτοκίνητα και όχι μόνο με αγωνιστικά», συμπλήρωσε - μεταξύ - άλλων η Miko.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...