Opel Combo Life: Νέος βενζινοκινητήρας 1.2 Direct Injection Turbo

Συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο

  • -
  • -

Η Opel διευρύνει την υπάρχουσα γκάμα μηχανικών συνόλων του Combo Life λανσάροντας τον βενζινοκινητήρα 1.2 Direct Injection Turbo των 130 ίππων (συμμόρφωση με το πρότυπο Euro 6d) που συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα Start/Stop. Οι τιμές για το Opel Combo Life με τον συγκεκριμένο κινητήρα στην έκδοση Edition ξεκινούν από 27.200€ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία).

Ο τρικύλινδρος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ροπή 230 Nm στις 1.750 rpm, ενώ το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο προσφέρει ιδιαίτερα ομαλές αλλαγές σχέσεων, μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένους ρύπους. Η μέγιστη ταχύτητα του Combo Life αντιστοιχεί σε 186 km/h, ενώ η επιτάχυνση στα 100 km/h από στάση έρχεται σε 12,3 δευτερόλεπτα.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ OPEL COMBO LIFE ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Επιπροσθέτως, το Opel Combo Life διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού έξι σταδίων, με οσφυϊκή υποστήριξη και υποβραχιόνιο, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και σύστημα κλιματισμού (A/C).

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto multimedia radio με έγχρωμη οθόνη αφής 8’’, ενώ υποβοήθηση στον οδηγό προσφέρουν συστήματα όπως το αυτόματο cruise control και ο περιοριστής ταχύτητας, το Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Front Collision Warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζού, το Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist), το Σύστημα Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) και Αναγνώριση Οδικών Σημάτων (Traffic Sign Recognition) και το Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...