Volkswagen: Στη Φρανκφούρτη το πρώτο μέλος της οικογένειας I.D

Ο Juergen Stackmann δήλωσε ανυπόμονος για τα προσεχή αποκαλυπτήρια του μικρομεσαίου hatchback ID.3

  • -
  • -

«Κόκκινο» έχουν χτυπήσει οι προπαραγγελίες για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της Volkswagen, ID.3, παρόλο που δεν έχει αποβάλει ακόμη την «ένδυση» καμουφλάζ.

Η κουκούλα αναμένεται να αφαιρεθεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η οποία είναι προγραμματισμένη για το διάστημα μεταξύ 12 και 22 Σεπτεμβρίου.

Με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για το ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο hatchback, το οποίο θα αποτελεί το πρώτο μέλος της οικογένειας I.D, να έχουν ξεπεράσει τις 20.000, οι διοικούντες της Volkswagen δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ανάμεσα σε αυτούς και το μέλος του ΔΣ της Volkswagen στον τομέα των Πωλήσεων και του Marketing, Juergen Stackmann, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ψηφιακή υπηρεσία “CELLULAR” που εδρεύει στο Αμβούργο, δήλωσε ανυπόμονος για την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ID.3 ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

«Όλη η ομάδα (σ.σ. της Volkswagen) ανυπομονεί για τη Φρανκφούρτη, όπου θα παρουσιαστεί η νέα σειρά I.D. Ακόμη, εκεί θα γίνει ορατή η δουλειά κάθε εργαζόμενου της μάρκας, ο οποίος εργαζόταν για τον σκοπό αυτό επί τριάμισι έτη. Οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν το τι συμβαίνει με αυτή τη μάρκα, και πως υπάρχει άφθονη ενέργεια», ανέφερε, αρχικά, σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση του ID.3, προτού περάσει το εξής μήνυμα:

«Η Volkswagen είναι ουσιαστικά μία “Nέα Volkswagen”, βάσει τεχνολογίας, προϊόντων, καθώς και του τρόπου που εκπροσωπούμε τον εαυτό μας».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...