"Λατρεία” για το Volkswagen ID.3… ενώ δεν έχει παρουσιαστεί (vid)

Τι και αν δεν το έχουμε δει χωρίς καμουφλάζ; Οι προπαραγγελίες δεν λένε να σταματήσουν

  • -
  • -

Ψηλά έχει τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών η Volkswagen αναφορικά με την έκδοση 1st του αμιγώς ηλεκτρικού μικρομεσαίου hatchback της, ID.3, η οποία θα παραχθεί στις εγκαταστάσεις του Zwickau σε 30.000 μονάδες.

Οι προπαραγγελίες που λαμβάνει, ωστόσο, η πλατφόρμα της μάρκας έχουν ξεπεράσει τις 15.000. Δεδομένης, λοιπόν, της απήχησης που γνωρίζει το ID.3 η φίρμα δεν αποκλείει ο αριθμός των προπαραγγελιών να φτάσει τις 30.000 (όσα και τα αντίτυπα), πριν καλά-καλά πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ID.3 χωρίς καμουφλάζ στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ID.3




Όπως ανέφερε o Juergen Stackmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο τμήμα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen, στο πλαίσιο συνέντευξης με το γνωστό ηλεκτρονικό μέσο Automotive News, οι προπαραγγελίες θα πάρουν «επίσημη» μορφή μετά τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Υπογραμμίζεται δε πως οι πρώτες ενδείξεις υπερβαίνουν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες της φίρμας, με τον Stackmann να ξεκαθαρίζει πως «στόχος μας είναι να πουλήσουμε όλα τα ID.3 που μπορούμε να κατασκευάσουμε στο Zwickau.

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο στάδιο το Volkswagen ID.3 θα διατίθεται σε ένα μόλις επίπεδο εξοπλισμού. Σύμφωνα, ωστόσο, με τον κ. Stackmann, η Volkswagen «δεν θα περιμένει πολλά χρόνια μέχρι το λανσάρισμα και μιας «βασικής» έκδοσης- η οποία ενδεχομένως να κοστίζει κάτω από 30.000 ευρώ (στη γερμανική αγορά).

Όσον αφορά την έναρξη των παραγωγικών διαδικασιών του ID.3, αυτή είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του 2019, ενώ τα πρώτα οχήματα θα παραδοθούν στους κατόχους τους στα μέσα του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ID.3 ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...