Νέα πακέτα για τη Skoda Fabia

Το ένα δίνει έμφαση στην σπορ εμφάνιση και το άλλο στον εξοπλισμό άνεσης/ασφάλειας

  • -
  • -

Η Skoda διατηρεί φρέσκια την πρότασή της στην κατηγορία των σουπερμίνι, εξοπλίζοντας τη Fabia με δύο νέα, προαιρετικά, πακέτα. Πρόκειται για τα Black package και Comfort package, τα οποία – όπως μαρτυρούν τα ονόματά τους – ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα και την άνεση, αντίστοιχα.

Το πακέτο Black έχει δεχτεί επιρροές από την έκδοση Monte Carlo, με μαύρες λεπτομέρειες, όπως η γρίλια, οι τροχοί 15 ή 16 ιντσών, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με μαύρη οροφή.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ SKODA FABIA 1.0 TSI MONTE CARLO

Το πακέτο Comfort είναι διαθέσιμο με τα επίπεδα εξοπλισμού Ambition και Style. Περιλαμβάνει το Rain Assist (ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες), αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα (οδηγού-συνοδηγού) και θερμαινόμενο παρμπρίζ.

Παράλληλα, η Skoda αυξάνει την προστασία κατά της κλοπής με relay box (μάθετε ΕΔΩ λεπτομέρειες για τη high tech κλοπή), εφοδιάζοντας το σύστημα εισόδου και εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί KESSY με αισθητήρα κίνησης. Αν το κλειδί παραμείνει ακίνητο επί 15 λεπτά, σταματά να εκπέμπει σήμα και έτσι δεν μπορεί να υποκλαπεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...