Teaser φωτογραφία της επόμενης γενιάς Nissan Juke

Αναμένεται επίσημη αποκάλυψη στις 3 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Το Nissan Juke αναμένεται να επανέρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με την αποκάλυψη της νέας γενιάς να έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου. Το δεύτερης γενιάς crossover της ιαπωνικής εταιρείας έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις σχετικά με την εμφάνισή του, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Από τη teaser φωτογραφία διακρίνουμε ένα μέρος των εμπρόσθιων φωτιστικών σωμάτων του νέου μοντέλου,προϊδεάζοντάς μας ότι η Nissan θα κρατήσει την ιδιαίτερη στιλιστική του εμφάνιση, ενώ σίγουρα θα έχει τη φρεσκάδα που επιζητούν οι περισσότεροι «φαν».

Αν και σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα, κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μαρτυρούν την εξωτερική του σχεδίαση που έχει αναβαθμιστεί, ωστόσο βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, η οποία εξελίχθηκε από κοινού με τη Renault. Είναι η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Renault Clio και Captur. Γνωρίζοντας την πλατφόρμα, μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε ότι κάτω από το καπό θα υπάρχουν οι 1.0 και 1.3 turbo κινητήρες βενζίνης, καθώς και ο 1.5 dCi diesel. Φυσικά δεν αποκλείεται να διαθέτει και τον 1.6 turbo βενζίνης των 200 ίππων. Τέλος, φήμες θέλουν το νέο Nissan Juke να φέρει και μια plug-in hybrid έκδοση, κάτι που δεν ακούγεται καθόλου παράλογο μιας και τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας διαθέτουν την εν λόγω τεχνολογία.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει προς το παρόν το Nissan Juke μόνο με τον ατμοσφαιρικό 1.6 των 112 ίππων από 16.280 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...