Σας ανησυχεί η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου; (video)

H Kia δίνει τις απαντήσεις μέσω ενός σύντομου βίντεο

  • -
  • -

Η διείσδυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη ζωή μας έχει εγείρει πλήθος αποριών αναφορικά με το πόσο συμφέρουσα είναι η αγορά τους για… την τσέπη μας.

Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία επικρατεί με επίκεντρο την αυτονομία που προσφέρουν. «Θα φτάσει η αποθηκευμένη ηλεκτρική ενέργεια για την κάλυψη της απόστασης που επιθυμούμε;», είναι ένα εύλογο ερώτημα που μας απασχολεί.

Η Kia επιχειρεί να αποβάλει τις ανασφάλειές μας, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο, πλαισιωμένο από το εξής μήνυμα: «Σταματήστε να αναρωτιέστε, αρχίστε να οδηγείτε» (Stop Wondering, Start Driving).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της νοτιοκορεατικής μάρκας, η μέση απόσταση που διανύουμε δεν ξεπερνά τα οχτώ χιλιόμετρα, την ίδια ώρα που τα ηλεκτρικά μοντέλα της Kia προσφέρουν αυτονομία 455 χιλιομέτρων με μόλις μία φόρτιση.

Αυτό σημαίνει πως τα BEV της Kia εξοβελίζουν κάθε ανασφάλεια, επιτρέποντάς μας να διανύσουμε 56 φορές τη μέση απόσταση (των 8 χιλιομέτρων).

Επιθυμούμε να πάμε για σερφ, κάμπινγκ, σκι ή στην άλλη άκρη της χώρας μας; Ό,τι και αν επιλέξουμε, σύμφωνα με την Kia, τα ηλεκτρικά αποτελούν σύμμαχο μάς και δεν θα μας απογοητεύσουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...