Bugatti Chiron υπ’ αριθμόν 200: Vive la France!

Οι γαλλικές σημαίες δεσπόζουν σε αμάξωμα και καμπίνα

  • -
  • -

Διάχυτη είναι η περηφάνεια που επικρατεί στις τάξεις της Bugatti, μετά την παράδοση της υπ’ αριθμόν 200 Bugatti Chiron.

Το αυτοκίνητο που έδωσε την αφορμή για τους εορτασμούς της μάρκας από τη γαλλική πόλη Μόλσχαϊμ είναι μια Chiron Sport “110 ans Bugatti”. Πρόκειται για μια επετειακή έκδοση που δημιουργήθηκε στο περιθώριο της συμπλήρωσης 110 ετών ζωής της Bugatti.

«Δεν μπορείς να νιώσεις τίποτα άλλο πέρα από περηφάνεια καθώς βλέπεις την 200η Chiron να βγαίνει από το εργοστάσιο», ανέφερε ο Πρόεδρος της Bugatti, Stephan Winkelmann.

Τα “110 χρόνια Bugatti” -όπως είναι η ακριβής μετάφραση της συγκεκριμένης έκδοσης- ενσωματώνει μια σειρά συμβόλων που καταδεικνύουν το «δέσιμο» της μάρκας με τη γαλλική κουλτούρα και παράδοση, με κυριότερο την πληθώρα γαλλικών σημαιών που δεσπόζουν στο αμάξωμα (πλευρικά παράθυρα και αεροτομή) και στην καμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ BUGATTI CHIRON;

Το αυτοκίνητο είναι ντυμένο στο χρώμα “Steel Blue”, ενώ ξεχωριστή νότα προσφέρει η γυάλινη οροφή “Sky View” που επιτρέπει την είσοδο φωτός στο εσωτερικό. Επιπλέον, ίνες άνθρακα «αγκαλιάζουν» το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της Chiron, ενώ στο σαλόνι κυριαρχούν τα μπλε καθίσματα με τις χειροποίητες ραφές.

Σύμφωνα με τους διοικούντες της μάρκας, κάθε Bugatti αποτελεί ένα έργο τέχνης που έχει δημιουργηθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια. Για την κατασκευή κάθε μονάδας απαιτούνται 10 μήνες, με το τελικό στάδιο (συναρμολόγηση) να διενεργείται στην Αλσατία, σε διάστημα 8 εβδομάδων.

Όλες οι εκδόσεις «κρύβουν» κάτω από το καπό τους έναν W16 οχτάλιτρο κινητήρα με τετραπλό turbo, απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...