8 αυτοκίνητα που ανήκουν στον Richard Hammond

Τι διαλέγει ο δημοφιλής παρουσιαστής να έχει στο προσωπικό του γκαράζ;

  • -
  • -

Ένας από τους αστέρες του χώρου του αυτοκινήτου είναι φυσικά ο Richard Hammond. Γνωστός κυρίως από τις εκπομπές Top Gear και The Grand Tour, ο διάσημος παρουσιαστής έχει στην κατοχή του εντυπωσιακά αυτοκίνητα, ενώ κάποια από αυτά μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.


BMW 850 Ci

Είναι η πρώτη γενιά της Σειράς 8 και συγκεκριμένα του 1990. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V12 κινητήρας των 326 ίππων.


Dodge Challenger SRT-8

Θυμάστε το επεισόδιο του Top Gear, που το γνωστό τρίο πήγε στην Αμερική; Ο Hammond είχε οδηγήσει τότε την Dodge Challenger SRT, την οποία και αγόρασε.


Jaguar E-Type

H E-Type είναι ένα από τα κλασικά αυτοκίνητα της Βρετανίας και ο Hammond αγόρασε ένα στον εαυτό του για τα 40στά του γενέθλια.


Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder

Αν έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις μια Lamborghini, τότε επιβάλλεται να έχεις μία στο γκαράζ σου. Μέσα στη συλλογή του Hammord υπάρχει φυσικά και το ιταλικό supercar.


Land Rover Range Rover

Ο Hammond είναι άνθρωπος της περιπέτειας, γι’ αυτό και έχει στην κατοχή του το Range Rover του 1985, που συνδυάζει ποιότητα και δυνατότητες.


Land Rover Defender 110

Για τον ίδιο λόγο με αυτόν που αναφέραμε προηγουμένως, ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπορεί να μην αγοράσει ένα off-road αγρίμι.


Morgan Aeromax

Από τις εκπομπές, έχουμε καταλάβει ότι ο Hammond είναι λάτρης των μοτοσικλετών, των muscle αυτοκινήτων και των βρετανικών μοντέλων. Στην τελευταία κατηγορία κατατάσσεται και το Aeromax, το οποίο μάλιστα εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα της BMW.


Porsche 911 GT3 RS

Θα πιστεύαμε ότι κάποιο προσωπικό πρόβλημα υπάρχει με την εν λόγω φίρμα, αν δεν είχε στη συλλογή του την 911 GT3 RS. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν περάσει πολλές Porsche από τα χέρια του, ωστόσο η εικονιζόμενη είναι η τελευταία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...