To πρώτο Skoda Kamiq είναι γεγονός!

Η παραγωγική διαδικασία του μικρού SUV έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο Mlada Boleslav όπου κατασκευάζονται επίσης τα μοντέλα Octavia, Fabia, Scala και Karoq

  • -
  • -

Στην έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας του τρίτου μέλους της οικογένειας των SUV της Skoda, Kamiq, προχώρησε η τσεχική μάρκα, με το πρώτο αντίτυπο του μοντέλου να περνάει τη γραμμή της παραγωγής στο εργοστάσιο του Mlada Boleslav.

«Για εμάς, η εγκαινίαση της παραγωγής ενός νέου μοντέλου της Skoda αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή στιγμή», ανέφερε αρχικά Dr Michael Oejeklaus, μέλος του Συμβουλίου Παραγωγής και Logistics της Skoda, προτού συμπληρώσει τα εξής: «Είμαστε σίγουροι πως το Kamiq θα εντυπωσιάσει του πελάτες μας λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και των πολλών λειτουργιών που εξυπηρετούν την πρακτικότητα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SKODA KAMIQ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


Για την κατασκευή του μικρού SUV, ο «Τσέχος» κατασκευαστής έχει προχωρήσει στην επένδυση περίπου 100 εκ. ευρώ, στο Mlada Boleslav, το εργοστάσιο που παράγει, επίσης, τα Octavia, Fabia, Scala και Karoq.

To Kamiq βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου Volkswagen και εντυπωσιάζει με τις προηγμένες λειτουργίες του, το σχεδιασμό και την ευρυχωρία του.

Σημειώνεται πως το μήκος του ανέρχεται σε 4,24 μέτρα, ενώ η γκάμα κινητήρων του Skoda Kamiq πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP. Βασικός είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI με 95 ίππους και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ στην κορυφή των βενζινοκινητήρων συναντάμε τον 1.5 TSI με 150 PS (με 6άρι μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο DSG). Ίδια επιλογή κιβωτίων προσφέρεται και για τον 1.6 TDI των 116 ίππων

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...