Ένα Volkswagen e-up! στα χέρια μιας μεγάλης τυχερής

Το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιόρτασε 18 έτη λειτουργίας διενεργώντας έναν διαγωνισμό με σημαντικό έπαθλο

  • -
  • -

Στο σαλόνι ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου θα κάθεται μια τυχερή, η οποία συμμετείχε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) εξ αφορμής της συμπλήρωσης 18 ετών λειτουργίας του.

Το έπαθλο που απονεμήθηκε στη μεγάλη νικήτρια ήταν ένα αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen e-up!, μια επιλογή οχήματος που μόνο «τυχαία» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό διότι θεμελιώδη λίθο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνιστά η προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN E-UP!

 «Ο ΔΑΑ έχει καταφέρει να μειώσει θεαματικά το οικολογικό αποτύπωμά του και αποτελεί ηγετικό μέλος της οικογένειας των ευρωπαϊκών αεροδρομίων που, παράλληλα με το έργο τους ως μοχλών οικονομικής ανάπτυξης, αποδεικνύουν με απτό τρόπο και την ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Michael O’Connor, Διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, ο οποίος, στο πλαίσιο εκδήλωσης που προηγήθηκε της παράδοσης του αυτοκινήτου, παρουσίασε τον «Πράσινο Χάρτη» του αεροδρομίου.

H νικήτρια του διαγωνισμού μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, το Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, κ. Θανάση Κονιστή και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, κ. Michael O’Connor


Από τη μεριά του ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θανάσης Κονιστής, υπογράμμισε το ρόλο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη βιώσιμη κινητικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει ένα στίγμα της έρευνας και των λύσεων που προτείνει η Volkswagen.

Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός «έτρεξε» στη σελίδα του ΔΑΑ στο Facebook από τις 28 Μαρτίου 2019, επίσημη ημέρα γενεθλίων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ τυχερή – και κάτοχος πλέον του αυτοκινήτου – αναδείχθηκε η κ. Αρμονία Αντωναράκη, κάτοικος Ρόδου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...