Πώς καταστρέφεις μια Ferrari F12 μέσα σε 16 δευτερόλεπτα (video)

Λίγο το ολισθηρό οδόστρωμα, λίγο οι ελιγμοί του hypercar, o Κινέζος οδηγός… κατέστρεψε μια Ferrari

  • -
  • -

Είναι γνωστό τοις πάσι πως τα πισωκίνητα αυτοκίνητα έχουν μια ροπή να «τσουλάνε» ανεξέλεγκτα σε συνθήκες ολισθηρών επιφανειών. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι καταλαμβάνεται από μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτελεί και η Ferrari F12. Βέβαια, δεδομένης της τιμής της, θα περιμέναμε πως ο τρόπος οδήγησης των κατόχων της δεν θα διακυβεύει την… ύπαρξή της.

Την ανωτέρω άποψη, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ασπάζεται ένας Κινέζος οδήγος μιας F12berlinetta, ο οποίος, το περασμένο σαββατοκύριακο, έγινε viral. O λόγος έγκειται στο γεγονός πως έγινε πρωταγωνιστής ενός βίντεο όπου καταδεικνύεται η…. καταστροφή του αυτοκινήτου… εν ριπή οφθαλμού.

Λίγο το ολισθηρό οδόστρωμα από τη βροχή, λίγο η ασυνείδητη συμπεριφορά δια των ελιγμών, ο κάτοχος της Ferrari F12 έχασε τον έλεγχό της, κάνοντάς την «σμπαράλια».

Σημειώνεται πως η F12belinetta τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα των 6,3 λίτρων απόδοσης 741 ίππων και 690 Nm ροπής, με τα 0-100 να «έρχονται» σε 3,1 δευτερόλεπτα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...