Τα αυτοκίνητα που “έπαιξαν” στα Bad Boys

Porsche και Ferrari είναι οι… αγαπημένες της παραγωγής

  • -
  • -

Με την 3η συνέχεια των Bad Boys να βρίσκεται προ των πυλών, μιας και χρειάστηκαν πάνω από 16 χρόνια να ξανασμίξει το απίστευτο δίδυμο, Will Smith και Martin Lawrence, βρήκαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε κάποια από τα αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν στις δύο ταινίες Bad Boys.

Ποια θα είναι τα μοντέλα που αναμένουμε στο Bad Boys 3; (δείτε παρακάτω)

To Bad Boys 1 κυκλοφόρησε το 1995 (ναι, τόσα χρόνια πριν) και ακούσαμε από το στόμα των πρωταγωνιστών το ομώνυμο τραγούδι. Εκεί, συναντήσαμε μεταξύ άλλων και τη Shelby Cobra 427 του 1967, τη οποία είχε στην κατοχή του ο “κακός” του σεναρίου. Από την άλλη πλευρά, ο Mike Lawry (Will Smith), αστυνομικός από ευκατάστατη οικογένεια, κυκλοφορούσε με μια Porsche 911 Turbo του 1994.

 

Στο Bad Boys 2, το οποίο βγήκε στις μεγάλες οθόνες το 2003, οι δύο αστυνομικοί ένωσαν πάλι τις δυνάμεις τους, καθώς περισσότερα αυτοκίνητα πέρασαν από τις σκηνές της ταινίας. Εκτός από την Cadillac CTS του 2003 και του Hummer H2 της ίδιας χρονιάς, ο Will Smith οδηγούσε μια Ferrari 550 Maranello. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι τόσο η Porsche 911 (στην πρώτη ταινία) όσο και το ιταλικό supercar λεγεται ότι ανήκει στον σκηνοθέτη, Michael Bay.

 

Όσον αφορά την ταινία Bad Boys 3, της οποίας τα γυρίσματα γίνονται αυτή την περίοδο, θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά μοντέλα. Λόγος γίνεται για την 6τροχη Brabus G63 AMG 6X6, την Ferrari FF και τη Chevrolet Corvette Z06 Convertible του 2015. Βέβαια, από βίντεο στο youtube του Will Smith, εθεάθη και η ολοκαίνουργια Porsche 911 (δείτε εδώ την οδηγική μας εμπειρία) στο σετ.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...