Έτοιμες οι τρεις ελληνικές ομάδες για τον 35ο Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Make the Future London” που έχει στόχο την αντιμετώπιση των παγκόσμιων ενεργειακών προκλήσεων

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει, πλέον, ο χρόνος μέχρι την έναρξη του 35ου Ευρωπαϊκού Μαραθωνίου Οικονομίας της Shell, ο οποίος θα διαρκέσει από την 1 έως τις 5 Ιουλίου και όπου η Ελλάδα θα απολαμβάνει τριπλή εκπροσώπηση.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Mercedes-Benz World, Weybride, στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Make the Future London, ενός φεστιβάλ ιδεών με στόχο την αντιμετώπιση των παγκόσμιων ενεργειακών προκλήσεων.

«Για μία ακόμα χρονιά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τις ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται δυναμικά, επιστρατεύοντας το πάθος και το ταλέντο τους σε μια προσπάθεια να σημειώσουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Coral A.E., Γιώργος Χατζόπουλος.

Η τρεις ελληνικές ομάδες προέρχονται από κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και είναι οι εξής:

-Η ομάδα «Προμηθέας» από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με το ηλεκτροκίνητο όχημα Πυρφόρος II, στην κατηγορία Prototype (Battery Electric).

Ομάδα "Προμηθέας"

-Η ομάδα «Ποσειδώνας» από τα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Αυτοματισμού, καθώς και από τα Τμήματα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με το ηλεκτροκίνητο όχημα Τριήρης, στην κατηγορία Prototype (Battery Electric).

Ομάδα "Ποσειδώνας"

-Η ομάδα «TUC Eco Racing» από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης µε το εξελιγμένο όχημα πόλης Σπύρος Λούης στην κατηγορία Urban Concept (Hydrogen).

Ομάδα "TUC Eco Racing"

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell προσφέρονται στον ιστότοπο www.shell.com ή στις σελίδες της Shell στο Facebook και το Twitter.

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ “Make The Future” μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.shell.co.uk/makethefuture.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...