Έκπτωση 500 ευρώ στο Honda Forza 125

Αποκτήστε τώρα το scooter της Honda σε καλύτερη τιμή

  • -
  • -

To μοντέρνο scooter της Honda, το Forza 125 προσφέρεται με έκπτωση 500 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο μοτοσικλετών και scooter της Honda, το Forza YM17 διατίθεται στην τιμή των 4.390 ευρώ.

 

Το Forza 125 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινή σας μετακίνηση. Περισσότερη δύναμη, περισσότερο στυλ, περισσότερη πρακτικότητα και τεχνολογία. Προσφέρει στην πόλη άνεση, ευελιξία και ασφάλεια. Με πολύ καλή, για την κατηγορία του, επιτάχυνση και δύναμη, η κάθε μετακίνηση γίνεται ξεκούραστα, χωρίς να καταπονείται ο αναβάτης. Με στενό και δυναμικό πλαίσιο, κομψές γραμμές και σπορ χαρακτηριστικά, η καθημερινή οδήγηση γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία που δεν θα σας κουράσει ποτέ. 

 

Ο 125κ.εκ. eSP 4-βάλβιδος κινητήρας τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI, παράγει άφθονη ροπή και επιτρέπει δυνατές επιταχύνσεις από στάση. Η ομαλή δύναμη στις μεσαίες στροφές συνδυάζεται με χαμηλές τριβές και τεχνολογία διακοπής του κινητήρα (Idle Stop). Το Forza 125 χαρακτηρίζεται από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Γεμίστε το ρεζερβουάρ με 11,5 λίτρα καυσίμου και ξεχάστε τη διαδικασία ανεφοδιασμού, για πολλά χιλιόμετρα. Στα μόλις 159 κιλά, το Forza 125 παρέχει πολύ μεγάλη ευελιξία και άμεση απόκριση στο γκάζι, στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Με υψηλά επίπεδα άνεσης, ξεκούραστη θέση οδήγησης, εργονομικά σχεδιασμένα χειριστήρια και άψογη περιφερειακή ορατότητα, η οδήγηση δεν θα μπορούσε να είναι πιο αγχολυτική. Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε 6 θέσεις με συνολικό εύρος 120 χιλιοστών και επιτρέπει την ιδανική ρύθμιση για κάθε αναβάτη. Το Forza 125 κάνει τη διαφορά με αποθηκευτικό χώρο για δύο full face κράνη, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V για την φόρτιση των ηλεκτρονικών σας συσκευών, προβολέα και πίσω φως LED και στερεοσκοπική οθόνη LCD με πληθώρα ενδείξεων και πληροφοριών

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...