Στο κέντρο του Τορίνο το υβριδικό Jeep Renegade (vid)

Δυναμική πρεμιέρα για το plug-in υβριδικό SUV

  • -
  • -

Στο Parco del Valentino, το δεύτερο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου στο Τορίνο, χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά της αυτοκίνησης. Δεκάδες πρεμιέρες φιλοξενούνται στο σαλόνι αυτοκινήτου της ιταλικής πόλης, με τον Όμιλο FCA να έχει δυναμική παρουσία.

Για πρώτη φορά το κοινό είδε εν κινήσει το Renegade PHEV, το plug-in υβριδικό SUV της Jeep. Το υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει τον νέο 1.3 FireFly turbo βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ, τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 190 ή 240 ίππους. Οι μπαταρίες εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία έως 50 km, σε ταχύτητες που φθάνουν τα 130 km/h.

Δίπλα του στο περίπτερο της Jeep βρίσκεται το υβριδικό Compass, με ανάλογη τεχνολογία και συνδυαστική ισχύ 240 ίππων στο Compass. Οι εκπομπές ρύπων αναμένεται να είναι κάτω από 50 g/km.

Η Jeep ονομάζει την τετρακίνηση των plug-in μοντέλων της eAWD, με την κίνηση στον πίσω άξονα να οφείλεται αποκλειστικά στο ηλεκτρικό μοτέρ. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στον πίνακα οργάνων και την οθόνη του infotainment, προκειμένου ο οδηγός να έχει άμεση πληροφόρηση για τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος.

Η αμερικάνικη μάρκα παρουσίασε επίσης την έκδοση Wrangler 1941 του θρυλικού off road μοντέλου, την οποία έχει ετοιμάσει η Mopar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...